Vastuullisuuscase Kuljetusrinki Oy

Vastuullisuustyötä kiertotalouden ytimessä

Kuljetusrinki Oy:llä on otettu vastuullisuustyön avuksi ShowYourSustainability™ -palvelu.

Mitä tehtiin
  • Vastuullisuusohjelman ja tavoitteiden laatiminen
  • Toiminnan kehittäminen vastuullisuuden näkökulmasta
  • Vastuullisuusraportti

Kuljetusrinki Oy sai vastuullisuustyönsä nopeasti uudelle tasolle ShowYourSustainability™ -palvelun avulla. Verkkoselaimella käytettävä palvelu ja Ceriffi Oy:n vastuullisuusasiantuntijoiden suunnittelema vastuullisuuspolku ovat antaneet hyvät lähtökohdat vastuullisuuden kehittämiseen ja todentamiseen.

– Teimme SYS-palvelun avulla yhtiöllemme vastuullisuusohjelman ja -raportin. Työ eteni hyvin nopeasti lähes valmiiksi, koska olimme tehneet kattavat pohjatyöt, Kuljetusringin toimitusjohtaja Markus Närhi kertoo.

Tehty työ on laajentanut Kuljetusringin vastuullisuustekemistä ja tuonut uusia ideoita ja lisännyt ymmärrystä.

– Saimme konkreettisia ideoita sekä oman että kumppaniverkostomme toiminnan kehittämiseen, kun tavoitteet kirjattiin ylös. Ceriffin asiantuntijat auttoivat meitä vastuullisuuden kokonaiskuvan hahmottamisessa ja siihen liittyvien asioiden moniulotteisessa tarkastelussa. Vastuullisuusraportin työstäminen sai meidät pohtimaan toimintamme vaikutuksia ympäristöön ja yhteiskuntaan uudella tavalla.

 

Kuljetusrinki
Kuljetusrinki Oy

Kuljetusrinki Oy on tehnyt työtä pääkaupunkiseudulla yli 30 vuotta puhtaamman ympäristön puolesta.
Palvelutarjoomaan kuuluu yritysten ympäristöhuoltoratkaisujen kokonaispalvelut sekä moninaiset asiantuntijapalvelut. Kuljetusrinki tarjoaa ympäristöhuollon palveluja rakentamiseen ja saneeraukseen, asuin- ja liikekiinteistöille, kauppakeskuksille, teollisuudelle ja kiinteistöhuolloille.
Yritys on avannut 2023 Helsinkiin tekoälyllä ja robotisaatiolla toimivan jätteidenlajittelulaitoksen.